Zákaznická sekce
Zapomenuté heslo Založit si účet
Menu
Software a služby nejen pro strojírenské firmyBudete vždy o krok před konkurencí...
Technická podpora

BricsCAD V18 je zde!

01. 12. 2017

Oznamujeme Vám, že byl uvolněn BricsCAD V18 CZ. 

BricsCAD představuje budoucnost formátu .dwg, respektuje vaši kreativitu a v jediném produktu umožňuje provádět vše, co potřebujete.

Stavebním projektantům umožňuje BricsCAD hladký postupný přechod k BIM modelování. Stavební objemové modelování je rychlé a přesné. Pomocí známých nástrojů lze generovat stavební výkresovou dokumentaci. BricsCAD nabízí jedinečný výkresově orientovaný BIM: vše v jednom výkresovém formátu, vše v rámci jediného produktu.

BricsCAD Platinum V18 je skvělou volbou pro strojírenské projektování, umožňuje postupovat od koncepčních návrhů až po tvorbu detailních výkresů. Strojaři ocení jedinečný přístup BricsCADu k přímému modelování s automatickým rozpoznáváním záměru návrhu, robustní nástroje pro navrhování plechových dílů a další možnosti.

Nikdy vás nebudeme nutit ke koupi předplatného, vlastníte trvalou licenci BricsCADu. Chcete-li ovšem stále používat aktuální verzi, můžete využít výhod našeho programu servisní podpory. Slibujeme, že vždy budete mít možnost BricsCAD přímo vlastnit. 

Kupte si produkty BricsCAD V18 ještě dnes za speciální zaváděcí ceny!

Tato nabídka je platná do 27. prosince 2017. 

VYZKOUŠET HO MŮŽETE ZDE.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace