Zákaznická sekce
Zapomenuté heslo Založit si účet
Menu
Software a služby nejen pro strojírenské firmyBudete vždy o krok před konkurencí...
Technická podpora

ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r.o.

09. 12. 2016

Firma ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r.o. je již několik let obchodním partnerem a spokojeným zákazníkem naší firmy. Ke své práci firma ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r.o. využívá strojírenskou výrobu TPV2000 + ABRA​.

V roce 1995 získala ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r.o. v prostorách JE Dukovany obrobnu - mechanické dílny, ve kterých zabezpečuje opravy popř. výrobu dílů a součástí pro JE Dukovany a dále i pro ostatní právní subjekty, které provádějí vlastní činnosti v objektech JE Dukovany včetně zakázkové výroby.

V roce 2010 ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r.o. převzala činnost mechanických dílen v lokalitě JE Temelín, kde zabezpečují stejné činnosti jako na lokalitě JE Dukovany.

Mechanické dílny tvoří samostatný celek se zaměřením na strojní opracování dílů zařízení JE a výrobu dílů či výrobků dle požadavku a přání zákazníka. Tato služba je řešena komplexně od zajištění výchozích materiálů, jejich schválení, použití vhodné technologie a přípravků, opracováním, montáží, kontrolou a zabalením.V současné době pracuje v mechanických dílnách 21 pracovníků. Výrobky či díly vyrobené v mechanických dílnách jsou ze sféry zákazníků, kteří vyžadují vysokou přesnost především rozměrů, tvaru a polohy se zaručenou kvalitou celého výrobního procesu.

Mechanické dílny se zaměřují především:

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace