Zákaznická sekce
Zapomenuté heslo Založit si účet
Menu
Software a služby nejen pro strojírenské firmyBudete vždy o krok před konkurencí...
Technická podpora

ŠKODA TRANSPORTATION a.s.

16. 07. 2020

Společnost ŠKODA TRANSPORTATION a.s. je v oboru dopravního strojírenství tradiční českou firmou se silným postavením na domácím i světovém trhu. Vznik Škody Transportation je spojený s oborovou i finanční restrukturalizací firmy, která vyústila v celkovou stabilizaci společnosti.

Mateřská společnost Škoda Transportation a její dceřiné firmy se cíleně zaměřují na obor dopravního strojírenství, mezi klíčové výrobky patří nízkopodlažní tramvaje, elektrické lokomotivy, metro, příměstské vlakové jednotky, trolejbusy, ale i trakční motory či kompletní pohony pro dopravní systémy. Jen za uplynulé čtyři roky investovala Škoda Transportation čtyři miliardy korun do výzkumu a vývoje nových systémů, technologií a postupů.

Více než šest stovek odborníků v Plzni, Praze, Ostravě nebo Šumperku vyvíjí a vyrábí špičkové produkty na míru podle potřeb a přání zákazníků. Celkově skupina firem Škoda Transportation zaměstnává více než pět tisíc lidí, kteří pracují v moderních provozech a mohou se spolehnout na dlouhodobě stabilní prostředí.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace