Zákaznická sekce
Zapomenuté heslo Založit si účet
Menu
Software a služby nejen pro strojírenské firmyBudete vždy o krok před konkurencí...
Technická podpora

Ohlédnutí za seminářem "TEAMCENTER v praxi"

10. 06. 2019

https://www.youtube.com/watch?v=Ewn-IyqAppY

Ve středu 5. 6. 2019 naše firma pořádala seminář ve Vyškově s názvem TEAMCENTER v praxi. Seminář proběhl v prostorách firmy HESTEGO a.s., která je naším dlouholetým zákazníkem. Firma HESTEGO a.s. je jedním z největších producentů ve své oblasti a spolehlivým partnerem v oblasti strojírenského, elektrtechnického, energetického a dopravního průmyslu v Česku i zahraničí.

 

Seminář byl zaměřen na systém TEAMCENTER, který je nejrozšířenějším systémem v oblasti správy dokumentace (PDM) a řízení podnikových procesů (PLM). Umožňuje sledovat vývoj veškerých dokumentů během životního cyklu výrobku od marketingu, obchod, přes vývoj, výrobu až po servis a údržbu.

Celý seminář byl plný zajímavých témat. Představena byla například synchronní technologie v programu Solid Edge, díky které je snadné načítat data z cizích CAD systémů a následně s nimi pracovat. Dále byla prezentována témata jako například propojení 3D modelu a struktury výrobku nebo komunikace mezi CAD systémem, PDM/PLM systémem Teamcenter a informačním systémem SAP.  Zazněla také slova o samotné firmě HESTEGO a.s., ​její historie a výrobní program. Nechyběly také informace o počátcích naší spolupráce a následné nasazení a použití systémů SOLID EDGE a TEAMCENTER v této firmě.

Závěrem bychom chtěli poděkovat všem účastníkům semináře a věříme, že byl pro Vás seminář přínosný a zajímavý. Poděkování patří také panu Krontorádovi z firmy HESTEGO a.s., který se aktivně podílel na přípravě a realizaci semináři. Věříme, že se s Vámi všemi brzy opět setkáme při další podobné příležitosti.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace