Zákaznická sekce
Zapomenuté heslo Založit si účet
Menu
Software a služby nejen pro strojírenské firmyBudete vždy o krok před konkurencí...
Technická podpora

Akademické licence Solid Edge CAD/CAM pro střední a vysoké školy

02. 02. 2024

Solid Edge licence pro školy otevírají dveře k modernímu vzdělávání ve STEM oblasti. Toto inovativní softwarové řešení umožňuje školám plný přístup k pokročilým nástrojům pro výuku, podporuje praktický přístup ke STEM disciplínám a nabízí flexibilitu pro různé úrovně studentů. Získejte Solid Edge licence pro vaši školu a dejte studentům klíč k úspěšné budoucnosti v oblasti vědy, technologií, inženýrství a matematiky.

Výkonný, ale snadno použitelný Solid Edge CAM Pro pomáhá výrobcům definovat a provádět širokou škálu výrobních procesů, včetně frézování, soustružení a obrábění na základě prvků, s komplexní simulací obrábění. Funkce CAM jsou dostatečně jednoduché i pro studenty a řídí se intuitivním, moderním uživatelským rozhraním (UI), instruktivními výukovými programy a vestavěnými šablonami a průvodci.

Bezplatné verze pro studenty i učitele jsou určeny k akademické práci a vzdělávacím aktivitám. Soubory vytvořené v této verzi nelze otevírat v komerčních verzích Solid Edge a 2D výkresy obsahují vodoznak.

“V Solid Edge se vše používá snadno od rozhraní až po konkrétní nástroje, které potřebuji pro různé úkoly, například tvorbu složitých ploch, modelování těles či tvorbu sestav a technických výkresů. Díky Solid Edge jsem měl k dispozici vše potřebné pro to, abych mohl navrhnout a vytvořit vysoce technický vyspělé a konkurenceschopné auto Greenpower, které získalo řadu ocenění.”

David Cullimore, uživatel Solid Edge pro studenty, Cullimore Racing

Pokročilé funkce pro vývoj výrobků

Školení a studijní plány

Solid Edge komunita

Studenti si mohou stáhnout verzi Solid Edge pro studenty:

CAD zde 

CAM zde 

CAD verze pro učitele zde 

Chcete kompletní řešení pro Vaši školu i studenty? Navrhneme ideální řešení, vyškolíme Vaše pedagogy, zkrátka pomůžeme Vám to rozjet. 

Základní licence pro studenty i pedagogy jsou zdarma, v případě rozsáhlejších řešení a modulů se jedná o symbolické poplatky ,vzhledem k povaze tohoto programu. Také je možné podat žádost o grant.

Kromě řešení jsme schopni zajistit i vyškolení Vašich pedagogů za zvýhodněné ceny i postprocesory na Vaše stroje.

Program pro školy má na starosti: 

 

 
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace