Zákaznická sekce
Zapomenuté heslo Založit si účet
Menu
Software a služby nejen pro strojírenské firmyBudete vždy o krok před konkurencí...
Technická podpora

Nová SpaceMouse Pro Wireless Bluetooth Edition

19. 01. 2024

SpaceMouse Pro Wireless je pokročilý model 3D myši v plné velikosti z profesionální řady, vytvořený speciálně pro inženýry, architekty, 3D grafiky a mobilní designéry. Toto zařízení s vestavěným přesným senzorem 6-Degrees-of-Freedom (6DoF) má také klávesy QuickView, tlačítka 3Dconnexion, modifikátory klávesnice a další. Vestavěná baterie poskytuje až měsíc používání bez nutnosti nabíjení přes USB-C kabel. Odolná povrchová úprava a ergonomický design umožňuje uživatelům pohodlně procházet 3D prostředím s SpaceMouse Pro Wireless v jedné ruce, zatímco druhá může volně ovládat standardní myš. Technologie Bluetooth ® a malý, ale výkonný univerzální přijímač 3Dconnexion a odpovídající pouzdro dělají z SpaceMouse Pro Wireless tu správnou volbu pro profesionály v oblasti designu, kteří hledají pokročilé funkce a možnosti mobilní práce.

LÉPE PŘIPOJENÁ. UDRŽITELNĚJŠÍ.

SpaceMouse Pro Wireless poskytuje výkon, všestrannost a konfigurovatelnost, kterou lze nalézt pouze u produktů 3Dconnexion
speciálně navržených pro mobilní inženýry, architekty, 3D umělce a designéry.

3D navigace v prostoru

Získejte nový rozměr pohodlí při práci s 3D modely díky technologii 6-Degrees-of-Freedom (6DoF) zabudované do ovládací kolečko 3Dconnexion. Snadno pracujte s 3D kresbami, objekty a prostředími stisknutím, tažením, otáčením nebo nakláněním ovládací kolečko. Uvolněte svou druhou ruku, abyste mohli současně používat standardní myš ke snadnému výběru, vytváření a úpravám modelů. Tato jednoduchá a intuitivní metoda umožňuje profesionálům hlouběji se zapojit do jejich projektů.

SpaceMouse Pro Wireless podporuje všechny přední CAD a 3D aplikace všech odvětví. (Zobrazit všechny podporované aplikace)

Svoboda bezdrátového připojení

SpaceMouse Pro Wireless poskytuje konektivitu v reálném čase k 3D obsahu prostřednictvím Bluetooth® Low Energy, bezdrátové technologie 3Dconnexion 2,4 GHz a dokonce i kabelu. Při připojení přes Bluetooth, 3Dconnexion Universal Receiver nebo Keyboard Pro se mohou profesionálové v oblasti designu spolehnout na spolehlivost a odezvu kabelových produktů s pohodlím bezdrátového zážitku.

S výdrží baterie až jeden měsíc, dodaným kabelem USB-C a odpovídajícím cestovním pouzdrem je SpaceMouse Pro Wireless tam, kde ji potřebujete.

Vylepšená ergonomie a efektivita na vašem pracovišti

Pokud se myš používá intenzivně s opakujícími se vzory pohybu, může to mít za následek bolest a funkční poruchy, známé také jako syndrom RSI neboli poškození z opakovaného namáhání.

Práce dvěma rukama – s 3D myší v levé ruce a počítačovou myší v pravé ruce – pomáhá předcházet těmto příznakům a zároveň zefektivňuje pracovní postup a dělá ho mnohem zdravějším. 

Profesionální výkon na dosah ruky

SpaceMouse Pro Wireless automaticky rozpozná prostředí aplikace a přiřadí vhodné příkazy čtyřem velkým, měkkým dotykovým 3Dconnexion Keys, které zefektivňují a zjednodušují práci profesionálů v oblasti designu.

Na obrazovce se objeví virtuální displej, který připomíná příkazy přiřazené tlačítkům 3Dconnexion, což vám pomůže udržet pozornost.

Pracujte s návrhem pohodlně a ergonomicky

Modifikátory klávesnice na SpaceMouse Pro Wireless poskytují snadný přístup k funkčním klávesám Control, Shift, Alt, Esc a šetří vám čas tím, že omezují nutnost přemisťovat ruku ke klávesnici. Odolná povrchová úprava poskytuje pohodlí a odolnost potřebnou pro profesionály.

15 plně programovatelných tlačítek je perfektně umístěno pro snadný přístup k často používaným příkazům i po dlouhých hodinách práce.

Tlačítka QuickView: pohled pod každým úhlem

SpaceMouse Pro Wireless je vybavena klávesami QuickView, které zajišťují rychlý přístup k mnoha pohledům, což usnadňuje vyhledávání chyb, prozkoumávání alternativ a efektivnější prezentování vaší práce.

Klávesa Zámek otáčení vypíná osy rotace, čím umožnuje současně posunovat a zoomovat v pracovních režimech, jako skicování.

Celou nabídku dodávaných polohovacích zařízení najdete zde.

Zdroje: https://3dconnexion.com/cz/product/spacemouse-pro-wireless/ 

 

 

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace