Zákaznická sekce
Zapomenuté heslo Založit si účet
Menu
Software a služby nejen pro strojírenské firmyBudete vždy o krok před konkurencí...
Technická podpora

TDS-TECHNIK 21.0 pro BricsCAD

16. 12. 2020

Byla vydána nová verze oblíbené strojírenské nadstavby TDS-TECHNIK 21.0 pro BricsCAD. Tato verze obsahuje podporu nové verze BricsCAD V21, ale můžete ji použít i pro všechny předchozí verze programu BricsCAD.

V této nové verzi nadstavby si můžete v BricsCADu zapnout tmavé prostředí, protože tato verze nadstavby má kromě klasických ikon pro světlé pozadí také novou sadu ikon pro tmavé pozadí. (Platí pro BricsCAD V20 a novější.)

Nová je také podpora místní kontextové nabídky Quad. Tato nabídka se liší podle objektu, u kterého je myš a po rozvinutí je k dispozici skupina „Technik“ s vybranými funkcemi nadstavby. Např. po najetí na normalizovaný díl se nabídne změna dílu nebo vytvoření značky pozice. (Platí pro BricsCAD V17 a novější.)

Nová verze nadstavby u několika typů objektů doplňuje panel Vlastnosti o nové informace. Např. po označení normalizovaného dílu se dole v panelu objeví skupina Součást, kde jsou uvedeny kusovníkové informace Název, Rozměr, Norma a Číslo pozice. (Platí pro BricsCAD V19 a novější.)

V nové verzi byla aktualizována databáze normalizovaných dílů s ohledem na zrušené nebo nově vydané normy ČSN a také na nově vydané katalogy.

V programu Rozviny plášťů je nově možné tisknout výkresy rozvinů.

Vylepšený byl také nástroj Tolerance ISO, kde je nově grafické znázornění polohy tolerančního pole.

Nová verze instalace také obsahuje několik drobných vylepšení a opravy známých chyb.

V případě zájmu o upgrade nebo pořízení nové licence nás nevájte kontaktovat.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace