Zákaznická sekce
Zapomenuté heslo Založit si účet
Menu
Software a služby nejen pro strojírenské firmyBudete vždy o krok před konkurencí...
Technická podpora

Ohlédnutí za seminářem "NX CAM - Obrábění pod kontrolou"

15. 05. 2019

Ve středu 15. května 2019 naše firma pořádala seminář v Ostravě, který nesl název NX CAM – Obrábění pod kontrolou. Celá událost proběhla přímo v prostotách našeho zákazníka ŠKODA VAGONKA a.s, která je silným světovým hráčem v oblasti výroby kolejových vozidel. Na semináři jsme přivítali účastníky z různých koutů České republiky, od majitelů a jednatelů firem, přes technology obrábění, programátory CNC strojů až po konstruktéry a obsluhu CNC strojů.

Celý seminář byl zaměřen na téma obrábění a simulace CNC strojů v systému NX, který zvyšuje produktivitu výroby součástí a šetří čas potřebný pro výrobu. Po zahájení semináře byly představeny jednotlivé moduly samotného systému – víceosé obrábění, obrábění lopatkových kol, soustružení, drátové řezání, obrábění robotem či simulace CNC stroje. Následovalo představení firmy ŠKODA VAGONKA a.s., její historie, výrobní program a také začátky naší spolupráce a použití systému NX CAM ve výrobě. Pokračovali jsme praktickými ukázkami v systému NX, zaměřené na 3 osé obrábění, 5ti osé obrábění a simulaci CNC stroje. Seminář jsme zakončili zajímavou prohlídkou výrobních prostor firmy ŠKODA VAGONKA a.s. a všichni mohli nahlédnout, jak se vyrábí kolejová vozidla. Fotografie naleznete v galerii níže.

Na závěr bychom chtěli poděkovat všem zúčastněným za jejich účast na tomto setkání a pevně věříme, že tento den byl pro Vás zajímavý a přínosný. Poděkování patří také panu Martinu Jedličkovi z firmy ŠKODA VAGONKA a.s., který se aktivně podílel tomto semináři. Věřím, že se brzy opět setkáme při další podobné události.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace