Zákaznická sekce
Zapomenuté heslo Založit si účet
Menu
Software a služby nejen pro strojírenské firmyBudete vždy o krok před konkurencí...
Technická podpora

Poličské strojírny a.s.

04. 02. 2020

Poličské strojírny a.s. Polička jsou podnik s dlouholetou tradicí. Byly založeny pod názvem „První vojenská muniční továrna“ již roku 1920, jako přímá reakce na potřebu zvýšení obranyschopnosti ve složitém období po I. světové válce. V této době se výroba orientovala především na produkci ručních granátů a dělostřeleckého střeliva.

Významným datem se stal rok 1958, kdy se továrna stala pobočným závodem Adamovských strojíren Adamov. Od této doby se datuje vznik strojírenské výroby.

 

V květnu 1992, byly zapsány Poličské strojírny jako akciová společnost. Společnost se zabývá celou řadou výrobních činností a specializuje se na výrobu a prodej pneumatických prvků. Od roku 2007 se stává stěžejním výrobním oborem výroba pneumatických prvků a příslušenství určených k ovládání dveřních systémů dopravních prostředků hromadné přepravy osob, výroba a prodej standardních pneumatických prvků.

Součástí výrobního programu jsou nadále dodávky jednotlivých komponentů s možností dodávky technologických celků v oblasti měřicí a čerpací techniky.

Důležitým oborem Poličských strojíren a.s. je zakázková strojní výroba.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace