Zákaznická sekce
Zapomenuté heslo Založit si účet
Menu
Software a služby nejen pro strojírenské firmyBudete vždy o krok před konkurencí...
Technická podpora

19.7.2023 Webinář Teamcenter X: PLM na cloudu

27. 06. 2023

Rádi bychom vás pozvali na nadcházející webinář na téma "Teamcenter X - PLM na cloudu". Tento webinář představuje nejnovější technologický převrat v oblasti Product Lifecycle Management (PLM) a nabízí zcela nový přístup ke správě a spolupráci na produktových datových souborech.

 

Datum: 19.7.2023

Čas: 13:00-13:45

Živě na LinkedIn a YouTube

 

Na tomto webináři se dozvíte o inovativním řešení Teamcenter X, které spojuje výhody PLM systému Teamcenter s výkonem a flexibilitou cloudu. Budeme hovořit o klíčových funkcích a výhodách, které Teamcenter X přináší, a jak může efektivně podporovat řízení produktového životního cyklu ve vaší organizaci.

 

Přednášejícím na webináři bude Václav Olejník ze společnosti Siemens Digital Industries Software s rozsáhlými znalostmi v oblasti PLM a cloudu. Na závěr webináře bude prostor pro  diskusi, abyste mohli získat odpovědi na vaše konkrétní dotazy.

 

Témata, která budeme pokrývat:

Úvod do Teamcenter X a jeho výhody na cloudu.

Správa produktových dat a dokumentace v prostředí PLM na cloudu.

Konsolidace a spolupráce týmu na globální úrovni s Teamcenter X.

Bezpečnost a ochrana dat v cloudu.

 

Tento webinář je vhodný pro manažery, inženýry, projektové manažery a všechny zainteresované strany zabývající se PLM a digitální transformací výroby.

 

Nepropásněte tuto skvělou příležitost objevit nové možnosti PLM na cloudu a vyzkoušet inovativní řešení Teamcenter X. Těšíme se na vaši účast na našem webináři.

Přihlásit se na tento webinář můžete ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace