Zákaznická sekce
Zapomenuté heslo Založit si účet
Menu
Software a služby nejen pro strojírenské firmyBudete vždy o krok před konkurencí...
Technická podpora

Žďas, a.s.

16. 07. 2020

Akciová společnost ŽĎAS se sídlem ve městě Žďár nad Sázavou, zahájila svoji výrobu před více než 65 lety. V současné době má cca 2500 zaměstnanců.
 

Výrobní program firmy ŽĎAS, a.s., je zaměřen na výrobu tvářecích strojů, kovacích lisů, zařízení na zpracování šrotu, zařízení na zpracování válcovaných výrobků, odlitků, výkovků, ingotů a nástrojů, především pro automobilový průmysl.

 

Výroba probíhá ve vlastních výrobních halách se strojním vybavením k provádění těžkého i lehkého obrábění, montáže a testování jednotlivých výrobků.

Moderní základna projekce a vývoje společně s mezinárodními certifikacemi jsou zárukou kvality a spolehlivosti.
 

Systém kvality a dalších služeb. Moderní základna projekce a vývoje společně s certifikacemi dle EN ISO 9001:2008 a EN 729-2, EN ISO 140001:2004 a OHSAS 18001:2007 a dalšími výrobkovými a procesními certifikáty a kvalifikovaným personálem dle mezinárodně uznávaných standardů jsou zárukou kvality a spolehlivosti výrobků firmy ŽĎAS.

 

 

 

Implementace TPV2000 je napojená na místní ERP systém vyvíjený informatikou Žďasu. Ve spolupráci s oddělením informatiky byly provedeny úpravy systému, které umožňují generování spotřeby materiálu a operací dělení včetně časových norem pomocí zadání základního tvaru a rozměrů výrobku.

 

 

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace