Zákaznická sekce
Zapomenuté heslo Založit si účet
Menu
Software a služby nejen pro strojírenské firmyBudete vždy o krok před konkurencí...
Technická podpora

CadMouse Wireless - bezdrátová myš pro CAD profesionály

19. 09. 2017

CadMouse Wireless – první bezdrátová myš navržená pro CAD profesionály.

CadMouse Wireless není jen další myš. Jedná se o profesionální nástroj, který byl vyvinut pro mobilní pracovní stanice s ohledem na vysokou výkonnost, přesnost a pohodlí při práci v CAD aplikacích.

 

Hlavní vlastnosti:

Kompaktní a ergonomický design

Moderní konstrukce a koncepce mobilního pracoviště vyžadují výkonné a zároveň přenosné vybavení. Myš CadMouse Wireless přináší uživatelům výhody specifických funkcí pro CAD software, například vyhrazeného prostředního tlačítka a inteligentního kolečka myši, v jedné kompaktní bezdrátové myši.

 

Přesnost pro náročné projekty CAD

Vysoce přesný, energeticky úsporný optický senzor zaručuje, že kurzor myši bude vždy v souladu s vaším záměrem, a to díky rozlišení až 7 200 dpi a adaptivní dotazovací frekvenci až 1000 Hz (při připojení přes USB kabel). Navzdory těmto špičkovým parametrům může myš CadMouse Wireless fungovat až dva měsíce na jediné nabití baterie*.

* Dvouměsíční výdrž baterie vychází z předpokladu práce po dobu osm hodin denně a pět dnů v týdnu.

Trojí připojení

Myš CadMouse Wireless lze připojit třemi způsoby. Uživatelé mohou snadno přecházet mezi univerzálním USB přijímačem firmy 3Dconnexion využívajícím 2,4GHz bezdrátovou technologii, Bluetooth a kabelem USB, který souběžně nabíjí lithium-iontový akumulátor.

 

Profesionální přibližování, oddalovaní a posunování

Dvě z dostupných funkcí obzvlášť působí na produktivitu v CAD aplikacích: inteligentní kolečko myši s funkcí SmartScroll a tlačítka QuickZoom pod palcem.

Kolečko SmartScroll rozpozná prostředí aktuální aplikace a automaticky zajistí vhodný způsob interpretace kolečka: přesné přibližování a oddalování mezi kliknutími v CAD aplikacích nebo rychlé posunování se setrvačným efektem v prohlížečích a dokumentech.

Funkce QuickZoom umožňuje uživatelům přibližovat a oddalovat střed detailů jediným stisknutím tlačítka pod palcem. Dodatečně stačí držet stisknuté tlačítko a jemně dolaďovat míru přiblížení nebo oddálení, dokud nebude dosaženo požadovaného zobrazení.

Snadný přístup k oblíbeným příkazům aplikace

Funkční tlačítko otevře aplikaci nebo radiální nabídku závislou na aktuálním prostředí, která vám zpřístupní až osm oblíbených příkazů pro každou aplikaci nebo každé prostředí. Tyto příkazy můžete jednoduše aktivovat, buď přetažením ukazatele přes příkaz, nebo kliknutím přímo na příkaz.

 

Snadno dosažitelná přesnost

Myš CadMouse Wireless má optimálně tvarované patky z PTFE. Díky téměř dokonalému vyvážení mezi statickým a dynamickým třením zaručují vyrovnané a plynulé pohyby myši. Jejich tvar rovněž pomáhá tlumit vibrace.

 

Vyhrazené přepravní pouzdro

Mobilní práce zahrnuje časté změny místa. Na cestách je nejdůležitější chránit vaše zařízení. Proto společnost 3Dconnexion dodává myš CadMouse Wireless s kompaktním a lehkým přepravním pouzdrem.

Jeden ovladač. Více zařízení. 

3DxWare 10 je univerzální ovladač pro všechna zařízení od 3Dconnexion. Jeho jednoduché, nicméně vysoce funkční uživatelské rozhraní vám umožní optimalizovat myš CadMouse Wireless a přizpůsobit ji vlastnímu stylu práce, každé jednotlivé aplikaci a každému prostředí.

Ceník 3D polohovacích zařízení

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace